L'Ajuntament ofereix un servei d'ajuda a tots els ciutadans, empreses i entitats que vulguin fer tràmits electrònics

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00

A partir d'ara TOTS els professionals que presentin factures a l'administració, han de ser electròniques. En cas de no presentar factura electrònica no es tramitarà.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines posa en marxa un servei destinat a guiar i ajudar ciutadans, empreses i entitats en la realització de qualsevol dels tràmits municipals que aquests poden fer en línia, a través de la Seu Electrònica de la pàgina web municipal.
 
És per això que des de l'ajuntament s'han elaborat unes guies per tal de facilitar la realització de tots els tràmits electrònics i que adjuntem.
Tanmateix, en el cas de qualsevol dubte o pregunta a l'hora de fer qualsevol tràmit electrònic o treure un certificat es pot trucar a l’ajuntament i seleccionar l’opció “5 – suport en tràmits electrònics” .
 

L’administració electrònica permet que els tràmits es puguin fer des de casa o qualsevol lloc, durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Per accedir als serveis electrònics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, cal entrar a la pàgina web municipal www.santfeliudecodines.cat i clicar a la secció tràmits i gestions, des d’on es té accés al Catàleg de Tràmits, Carpeta Ciutadana, Notificacions Electròniques, Tràmits Electrònics, etc.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 10:15