L’empresa Nissan Motor Ibérica dóna més de 30 equips informàtics a l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Dimecres, 21 de desembre de 2022 a les 10:25

El passat mes de novembre l'empresa Nissan Motor Ibérica, S.A. amb seu a la Zona Franca de Barcelona va fer donació a diverses entitats d'equips informàtics, que a causa de la seva evolució com empresa han deixat de ser-los útils. Vist que molts equips en funcionament fins fa poc ja no en tenien necessitat, van optar per donar-los una nova vida fent donació d'aquests a ens que en poguessin donar una nova utilitat social i solidària.
L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha estat un dels ens triats; som dipositaris d'una gran quantitat d'equips, concretament de 30 portàtils, 10 Workstation, 17 monitors, 60 teclats, 55 torres, 16 webs cams i 32 dockstations, a més de diversos complements de cables i ratolins. Alguns dels elements donats són totalment nous, sense estrenar.

El nostre tècnic informàtic anirà posant en funcionament tots aquests equips, ja que han arribat totalment nets, i des de l'ajuntament els portarem a diverses destinacions. Casal d'avis, aula municipal d'informàtica, escoles i institut seran els més beneficiats d'aquesta donació. Alumnes de famílies vulnerables que no es poden permetre l'accés a aquest tipus d'eines, imprescindibles, per altra banda, actualment, podran disposar d'aquest element per poder continuar millorant en els seus coneixements i sistemes d'informació actuals.
Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ens congratulem de l'encertada decisió de la direcció de Nissan Motor Ibérica, S.A., que de segur ajudarà a grups i persones que no tindrien accés a aquests mitjans si no fos per aquesta circumstància.
Moltíssimes gràcies!

Darrera actualització: 21.12.2022 | 10:12

Imatges