L'equip de govern visita l'Aldea Infantil SOS de Sant Feliu de Codines

Dijous, 26 d'octubre de 2023 a les 12:00

La visita es va fer amb l'objectiu de conèixer més a fons el projecte i la seva situació actual i trobar vies de col·laboració amb les regidories d'Educació, Infància i joventut, Serveis socials i Esports.

També per a treballar en la cerca d'oportunitats de millora de cara a la integració dels infants i adolescents de l'Aldea Infantil, en l'àmbit formatiu, prelaboral i laboral, entre d'altres.

Els regidors i regidores s'ha reunit amb la seva directora, Cristina Pous, i el Director Territorial d'Aldees a Catalunya, José Luís Escobar.

Actualment a l'Aldea Infantil de Sant Feliu hi viuen 45 nens i nenes no tutelats, a qui Aldees ofereix allotjament i acompanyament. 

En la trobada es van poder establir mecanismes de coordinació per millorar el servei i trobar fórmules per afavorir la inclusió i acolliment dels menors a Sant Feliu.

Els regidors i regidores es mostren orgullosos d'acollir un projecte com aquest i amb ganes de continuar treballant conjuntament!

Des de 1972 l'Aldea de Sant Feliu de Codines és la primera de Catalunya i de tot l’Estat. Atén infants i joves que es troben en situació de vulnerabilitat per a impulsar el seu desenvolupament i autonomia, mitjançant l’acolliment en un entorn familiar protector i l’enfortiment de les seves xarxes familiars i socials.

Darrera actualització: 26.10.2023 | 12:29