Noves mesures de contenció davant de la COVID-19

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 12:10

La nova resolució deixa de limitar les reunions o trobades familiars a un màxim de 10 persones.

El PROCICAT ha aprovat aquesta setmana una nova actualització de les restriccions per la pandèmia i les noves mesures entraran en vigor a partir d'avui.

  • Entre els canvis més rellevants, destaca la supressió del límit màxim de 10 persones en les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com en el privat. 
  • També la supressió de la limitació de l’aforament als actes i cerimònies civils o religioses, que estava al 70%.
  • En tercer lloc, les competicions esportives que es desenvolupin en equipaments amb aforament superior a les 10.000 persones tindran un 40% a l’aire lliure i un 30% en espais tancats.
  • Finalment, s’elimina l’obligatorietat de fer concentracions estàtiques sense desplaçament de la capçalera ni de la resta d’assistents, així com el tancament dels accessos al transport públic més propers.

Tot i la flexibilització d’aquestes mesures,  volem recordar que la mascareta continua sent obligatòria en espais interiors i que cal mantenir sempre la distància de seguretat d’1,5 metres amb les persones que no són de la mateixa bombolla de convivència, a més de fer ús freqüentment de gel hidroalcohòlic.

Darrera actualització: 10.09.2021 | 12:07