Noves mesures per l'alt increment de casos de COVID-19 i toc de queda municipal

Dijous, 15 de de juliol de 2021 a les 10:00

Catalunya recupera el toc de queda per frenar el ritme de contagis per coronavirus. El Govern ha decidit aplicar aquesta mesura només en els municipis amb més incidència de Covid entre les 00.30 hores i les 6.00 hores del matí. En concret, la limitació afectarà els 158 municipis, entre els que es troba Sant Feliu de Codines, de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior a 400 casos per cada 100.000 habitants durant l’última setmana. 

Davant l'alt augment de casos i incidència, a més del toc de queda, a partir del dijous 15 de juliol de 2021 s'aplicaran els següents canvis: 

CANVIS RELLEVANTS:

  • Es limiten les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com en el privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
  • L’horari d’obertura al públic és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar la franja entre les 06.00 hores i les 22.00 hores, en general.
  • Es redueix fins a les 00.30 h l’horari màxim de finalització de les activitats culturals, esportives, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres, serveis de restauració, incloses la recollida a l’establiment i la prestació de serveis a domicili, i salons de jocs, casinos i sales de bingo. Es permeten 30 minuts addicionals per al desallotjament en les activitats recreatives musicals que ja tenen aquesta previsió per normativa sectorial.
  • Es recomana limitar l’accés a espais públics on es puguin produir concentracions de persones entre les 00.30 hores i les 06.00 hores (parcs, platges, etc.).
  • S’elimina la possibilitat de consumir en grup a l’espai públic habilitat.
  • Es recorda a les activitats el compliment de l’obligació de disposar de 2,5 m2 per persona, i no només dels límits d’aforament previstos per a cada tipus d’activitat.

En el document adjunt podeu consultar tots els canvis i restriccions. 

Darrera actualització: 15.07.2021 | 10:20