Obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador escolar per al curs 24/25

Divendres, 10 de maig de 2024 a les 15:00

Del 9 de maig al 7 de juny, ambdós inclosos, obert el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2024/2025, que atorga la Generalitat i gestiona el Consell Comarcal. Les sol·licituds s’han de presentar a Serveis Socials.

Poden ser persones beneficiàries els/les alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil (I3, I4 i I5), educació primària i secundària obligatòria (ESO), durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en les bases reguladores.

L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei, que no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel Departament d’Educació.

Per al curs escolar 2024/2025 s’estableix un preu de 7,25€/alumne/dia per als centres amb una durada d’espai de migdia de 2 hores i mitja i 6,87 euros/alumne/dia per als centres amb una durada d’espai de migdia de 2 hores.

Poden sol·licitar els ajuts individuals de menjador les persones progenitores, les persones tutores legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries.

La sol·licitud s'ha de presentar a Serveis Socials.

Per poder tramitar l'ajut, les famílies s'han d'adreçar mitjançant cita prèvia a Serveis Socials al Centre Social Maria Roca-Umbert o per a qualsevol dubte al Consell Comarcal: ajutsdemenjador@vallesoriental.cat

Més informació al web del Consell Comarcal: Convocatòria ajuts menjador 24/25

Darrera actualització: 16.05.2024 | 09:24