Pla d'actuació del Pla Educatiu d'Entorn

Dilluns, 18 de desembre de 2023 a les 00:00

La comissió representativa del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de Sant Feliu es va reunir la setmana passada per aprovar el pla d'actuació del curs 23/24. Com a novetat d'aquest curs, el Departament d’Educació finançarà la contractació d’un/a dinamitzador/a que donarà suport al lideratge de totes les actuacions.

Es comptarà amb actuacions com ara espais de trobada per a famílies, tallers de reforç educatiu, la implementació del Pla de prevenció de l'absentisme, activitats de servei comunitari als centres de secundària, el programa Lecxit i el Consell d'infants.

El Pla Educatiu Entorn és una proposta de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i les entitats municipals, que té com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana. A Sant Feliu de Codines es va aprovar el conveni marc de cooperació el 2008.

A la comissió del PEE hi participen diferents agents de la comunitat educativa, direccions de centres, representants de les famílies, representats del Departament d’Educació, teixit associatiu de Sant Feliu de Codines i una representació de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 18.12.2023 | 12:06