Presentació nova aplicació mòbil per a la gestió d’incidències, consultes mediambientals i informació del municipi

Diumenge, 29 de de maig de 2022 a les 11:30

Dimarts 31 de maig a les 19.30 hores a la Sala d'Actes de la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar, l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines presentarà una nova aplicació mòbil Sant Feliu un poble viu amb la qual els santfeliuencs i santfeliuenques podran donar trasllat dels desperfectes que detectin al municipi.
 

 

Sant Feliu un poble viu és un nou canal de comunicació directa entre els veïns i veïnes i el consistori. Un servei de participació ciutadana a través del qual l’Ajuntament podrà conèixer les  necessitats reals del municipi i d’aquesta manera solucionar les qüestions comunicades.

Per a poder utilitzar aquest nou servei cal descarregar l’aplicació Sant Feliu un poble viu. Per fer-ho, l’usuari accedeix a Google Play o App Store en funció de la tecnologia emprada al seu telèfon intel·ligent (Android/iOS). Una vegada localitzada, es duu a terme la descàrrega de manera gratuïta. 
Per a comunicar una incidència, s’ha de clicar “Nova Incidència”. Un desplegable amb les diferents tipologies d’incidències apareix en pantalla. L’usuari selecciona aquella sobre la qual vol comunicar. 
De manera automàtica, l’app detecta les coordenades exactes en les quals se situa el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre aquesta. Ja només queda pitjar al botó d’enviar. Una vegada tramesa, personal de l’Ajuntament rep la notificació del desperfecte comunicat. A partir d’aquest moment, s’inicien els tràmits per a solucionar la incidència detectada. El ciutadà rebrà una notificació al seu telèfon sempre que es produeixi un canvi en l’estat d’aquesta.
L’usuari també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. N’hi ha prou amb seleccionar l’opció de “Nova Consulta”. En un termini màxim de 24 hores tindrà resposta per part d’un equip d’experts en la matèria de forma completament gratuïta.
Al servei Sant Feliu un poble viu també es pot accedir a través del web www.santfeliuunpobleviu.cat. A més de comunicar una incidència o plantejar una 
consulta, l’usuari disposa d’un ampli contingut de consultes mediambientals (guia de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi…). Sant Feliu un poble viu també ofereix els seus serveis a través del telèfon 902 193 768 de 8 a 17 hores. Una altra de les possibilitats que ofereix aquesta eina és l’enviament de comunicacions informatives per part de l’Ajuntament als ciutadans que així ho desitgin. Així, a més d’implantar un canal per a resoldre incidències de manteniment en el municipi també podem fer arribar la informació de servei públic que es consideri oportuna com el tall de trànsit d’un carrer, l’horari de determinats espectacles municipals, o qualsevol altra incidència que es pugui produir. També poden consultar els punts d’interès que es localitzin al municipi i informació rellevant sobre aquest.
L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines anima als veïns i veïnes a utilitzar el servei Sant Feliu un poble viu.

 

Darrera actualització: 30.05.2022 | 09:17