Procés de selecció de personal: 1 tècnic/a auxiliar de Medi ambient i Energia

Dimecres, 10 de gener de 2024 a les 12:00

L'Ajuntament convoca un procés de selecció de personal per seleccionar un tècnic/a auxiliar de Medi Ambient i Energia. La contractació, d'una durada d'1 any a jornada completa, està emmarcada en una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya destinada a incentivar la contractació de persones joves, de 16 a 29 anys.

La Generalitat de Catalunya, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, va aprovar el 19 d'octubre de 2023 la convocatòria per les subvencions destinades a incentivar la contractació de persones joves.

Es consideren actuacions subvencionables de contractar, en la modalitat de contracte de treball en pràctiques, durant un període d'un any a jornada completa, persones beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, inscrites a l'Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) i amb capacitat de formalitzar un contracte de treball formatiu. Cal estar inscrit en el programa de Garantia Juvenil.

Les sol·licituds de participació en aquesta convocatòria s’han de presentar en la forma i dins els terminis especificats en les bases de la convocatòria.

Les instàncies s’han de presentar al registre general de l'ajuntament, situat a la plaça Josep Umbert Ventura, núm. 2, de dilluns a divendres laborables, de 9.00 a 14.00h, o electrònicament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Us podeu descarregar les bases i la documentació a presentar.

El termini de presentació d’instàncies és del 10 al 24 de gener de 2024.

Darrera actualització: 10.01.2024 | 15:57