Procés de selecció de personal: Peó per a la recollida domiciliària de residus

Divendres, 10 de maig de 2024 a les 10:00

L'Ajuntament convoca un procés de selecció de personal per seleccionar un peó per a la recollida domiciliària de residus. La contractació, de durada fins al 31 de desembre de 2024 amb possibilitat de pròrroga i jornada completa, es fa en el marc del Fons de prestació "Plans Local d'Ocupació".

Els plans d'ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones aturades per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social.

L'Ajuntament preveu la contractació en el marc dels Plans Locals d'Ocupació d'un peó per a la recollida domiciliària de residus. Entre els requisits que es demanen, cal que la persona sol·licitant estigui en situació d'atur i inscrit al Servei públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a persona demandant d'ocupació no ocupada (DONO).

Les sol·licituds de participació en aquesta convocatòria s’han de presentar en la forma i dins els terminis especificats en les bases de la convocatòria.

Les instàncies s’han de presentar al registre general de l'ajuntament, situat a la plaça Josep Umbert Ventura, núm. 2, de dilluns a divendres laborables, de 9.00 a 14.00h, o electrònicament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Us podeu descarregar les bases i la documentació a presentar.

El termini de presentació d’instàncies és el 24 de maig de 2024.

Darrera actualització: 10.05.2024 | 11:07