Reciclem bé, fem-ho millor! Mantinguem els carrers i l'entorn net!

Dilluns, 6 de maig de 2024 a les 12:00

Sant Feliu compta des de fa 20 anys amb el sistema de recollida de residus Porta a Porta. Tot i la col·laboració de la majoria de codinencs i codinenques, encara hi ha molt incivisme i punts conflictius.

El servei de recollida treballa cada nit, 363 dies a l'any, i recull els residus d'aproximadament 2.000 habitatges i comerços. Des de l'Ajuntament es vol agrair la bona resposta de la majoria de veïns i veïnes, des dels inicis i després de la campanya realitzada el mes de març. Gràcies a vosaltres és possible!!

No obstant, encara hi ha molt incivisme, sobretot en comunitats de veïns. També es registren les infraccions per llençar residus al medi natural, com en el cas de la fotografia, en la que es veu un abocament de 84 bosses al marge d'un camí. Hi ha qui no vol fer bé el reciclatge i llença els seus residus perjudicant els altres veïns i el bé comú. 

Seguirem treballant per identificar els autors d'aquestes actuacions incíviques que s'han detectat en diverses zones i habitatges del municipi. Es realitzen visites a domicilis per informar de la normativa vigent en matèria de recollida de residus i el funcionament del sistema porta a porta.

L'Ajuntament posa a servei de tothom la informació i els recursos materials per reciclar bé, cada dia treure la fracció corresponent segons el calendari establert. Cal treure els residus amb cubell de 19 a 22h i només es recullen les bosses de la fracció que marca el calendari. S'identifiquen com a infraccions totes les bosses no reciclades correctament.

Es programen recollides setmanals de voluminosos. No deixis els trastos al carrer! Abans, avisa'ns al 93 866 27 68!

Us recordem el calendari de recollida: 

  • Dilluns: Envasos
  • Dimarts: Orgànica i bolquers
  • Dimecres: Paper i cartró
  • Dijous: Orgànica i bolquers
  • Divendres: Envasos
  • Dissabte: Orgànica i bolquers
  • Diumenge: Rebuig (només allò que no es pot reciclar)

Reciclem bé, fem-ho millor! Mantinguem els carrers i l'entorn net perquè hi hagi una bona convivència!

Darrera actualització: 06.05.2024 | 12:53