RECORDA! Continuem en estat d'alerta de sequera

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 11:25

Des del passat mes de juliol està en vigor l'alerta per sequera hidrològica de les unitats d’explotació 01 Anoia – Gaià, 07 Capçalera del Ter i 16 Mitjà Llobregat, unitat a la qual pertany Sant Feliu de Codines. 
Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines demana que es faci un ús responsable de l’aigua.

Mesures en situació d’alerta
Les mesures que s’han d’aplicar en situació d’alerta per sequera impliquen una sèrie de limitacions en alguns usos, com la reducció d'aigua per a reg agrícola (25%), per a usos ramaders (10%), per a usos industrials (5%), per a usos recreatius que impliquin reg (30%) i altres usos recreatius (5%).

Pel que fa als usos d'abastament domèstic, s'estableixen limitacions particulars per a determinats usos urbans que han de complir tots els municipis com les limitacions en el reg de jardins i zones verdes, la prohibició d’ompliment de fonts ornamentals, la prohibició a particulars de la neteja de carrers amb aigua de xarxa, les limitacions en l’ompliment de piscines, la limitació en la neteja de vehicles, entre d’altres. També es defineix una xifra per al consum global d'aigua per abastament a un màxim de 250 litres per habitant i dia.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 11:22