Reunió amb el Departament de Presidència per fer realitat projectes per millorar Sant Feliu

Dijous, 26 d'octubre de 2023 a les 00:00

El Director Territorial del Departament de Presidència a Barcelona, David Agustí Belart, va reunir-se el 24 d'octubre amb l'alcalde Pol Cabutí per tractar diversos temes d'especial interès pel municipi.

1️⃣ CRISI DE L'AIGUA. Es va parlar de la greu situació d'abastament d'aigua al municipi i de com facilitar i accelerar solucions a través de l'ACA i altres organismes.

2️⃣ VARIANT C-59. Es va revisar l'estat del projecte i es va poder saber que s'ha refet l'Estudi d'Impacte Ambiental, pendent de tramitació.

3️⃣ Subvencions PUOSC 2020-2024. Es va fer retorn i seguiment de les actuacions fetes i les pendents. Substitució de lluminàries en equipaments esportius, reforma de la coberta del pavelló Francesc Cassart i reforma de la cúpula del Centre Cívic.

4️⃣ Noves subvencions PUOSC 2025-2029. Es van plantejar projectes estratègics i d'interès per aconseguir finançament: canalització de la riera dins el projecte d'urbanització de la zona Escoles, reforma integral de la piscina municipal, habitatge a les antigues casernes i la reforma de la plaça Josep Umbert Ventura.

5️⃣ Noves línia d’ajuts per EQUIPAMENTS ESPORTIUS per valor d'uns 80.000€.

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de codines s'agraeix la seva visita i la predisposició per atendre les necessitats del municipi. Treballarem amb el Departament de Presidència per fer realitat projectes per millorar Sant Feliu de Codines.

Darrera actualització: 26.10.2023 | 08:59