Rock per Xics

Dilluns, 12 de de setembre de 2022 a les 11:45

Rock Per Xics és un grup de Rock per a tota la família que ofereix un espectacle musical on es fusionen el Rock i la cançó popular catalana de forma molt divertida per transmetre la cultura i els valors del Rock a les noves generacions, creant moments especials connectant nens i pares i fer gaudir a tota la família. 
Recordeu! Divendres 16 de setembre a partir de les 18 hores a l'espai Barrakes del Centre Cívic. 

Una proposta molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills, ja que el repertori inclou grans clàssics del Rock fusionats amb el cançoner popular català en clau de Rock.
T’imagines les cançons de AC/DC, Led Zeppelin, ZZTop, Ramones… amb les lletres de Paff el Drac Màgic, En Joan petit, El monstre de Banyoles, si tu vas al cel…? Doncs Rock per Xics ho ha fet realitat, transmetent de forma molt divertida la cultura i els valors del Rock com l’alegria, l’amistat, la llibertat, l’entusiasme, l’autenticitat, la humilitat, etc...
Els concerts compten amb la presència de mascotes, animadors, globus gegants, pirotècnia, i molta interacció amb el públic, on hi passen moltes coses divertides de principi a fi.
La banda està formada per autèntics músics rockers amb molta experiència i qualitat.
Viu en família un autèntic concert de Rock, de forma molt divertida!

  • Instagram: @rockperxics
  • Youtube: Rock Per Xics
  • Facebook: @Rock Per Xics
  • Tik tok: rockperxics
Darrera actualització: 12.09.2022 | 11:22

Vídeo - Àudio

Rock per Xics