S'allarga la participació del 1r Concurs Instagram "Li donem una segona vida?" fins al dimecres 8 de desembre

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 11:25

Us informem que s'allarga la convocatòria de participació del concurs fins al dimecres 8 de desembre. Dijous 9 de desembre anunciarem els guanyadors dels fantàstics lots de productes construïts en material reciclat i productes reutilitzables.
Anima't i participa! Sigues creatiu! 

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, per tal de celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus convoca el 1r Concurs d’Instagram Li donem una segona vida a les coses? 

Si fa uns anys l’objectiu primordial per a la conservació del medi ambient era el reciclatge, ara també s’està implantant la política de la reutilització donant una  segona vida a materials difícils de reciclar o que ja han esgotat el seu cicle. Però no sempre és fàcil…  Què fem amb una llauna de refrescos o els suros de les ampolles de vidre o amb les botes d’aigua que s’han fet petites?  Si se t’acut alguna idea genial i creativa, et pots presentar al concurs d’Instagram d’acord amb les següents bases:

  • Penja una foto amb algun objecte, material, estri que tinguis per casa que la idea inicial era llençar-lo a les escombraries, però que li pots tornar a donar una segona vida.
  • El concurs és obert a tothom que vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una única fotografia penjada a Instagram. 
  • En cas de sortir un menor a la fotografia, els pares, tutors, amb l’acceptació d’aquestes bases, es fan responsables del dret d’imatges del menor.

Seran vàlides les fotografies penjades del fins al dimecres 8 de desembre.

Les categories són:

  • proposta més original
  • proposta que hagi utilitzat més materials reciclats

I en quatre franges d’edat:

  • Mini, de 0 a 5 anys
  • Infantil de 6 a 11 anys
  • Juvenil de 12 a 17 anys
  • Adult a partir de 18 anys

S’ha d’etiquetar la foto amb el coixinet #lidonemunasegonavida21 i #santfeliureutilitza i #EWWRCat, el coixinet de la categoria a la qual participes #mini, #infantil, #juvenil, o #adult i mencionar el perfil de l’ajuntament @ajsfcodines.

Els premis consistiran en un lot de productes construïts en material reciclat i productes reutilitzables, en funció de la categoria (jocs, material d’oficina, llibres...).

El jurat qualificador estarà format per un membre del servei de recollida d’escombraries de l’ajuntament, una persona relacionada amb el món de l’art creatiu i una membre de Codines Verdes. El jurat es reserva el dret a declarar desert el premi si, segons el seu criteri, no s’ha presentat a concurs cap fotografia que compleixi els requisits mínims de qualitat.
El veredicte es donarà a conèixer el dia 9 de desembre a través de la pàgina web de l’Ajuntament: www.santfeliudecodines.cat, el compte d’Instagram de l’Ajuntament i es comunicarà personalment a les persones guanyadores.
El fet de prendre part en aquest concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.
L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol aspecte d’aquestes bases.
Les fotografies guanyadores seran propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, així com tots els drets d’explotació, reproducció, distribució, comunicació pública i exposició. 

 

Darrera actualització: 29.11.2021 | 11:26

Imatges

concurs_instagram concurs_instagram