Sant Feliu de Codines commemora el 25è aniversari de la Fira del Rellotge amb la inauguració d’un rellotge monumental

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 09:15

L’escultura d’un rellotge monumental de ferro a la rotonda d’entrada al poble vol esdevenir un nou símbol.

Aquest diumenge al migdia, Sant Feliu de Codines va commemorar els 25 anys de la Fira del Rellotge amb la inauguració d’un rellotge monumental de ferro situat a la rotonda d’entrada al municipi.
El rellotge és obra del dissenyador santfeliuenc, Miquel Tura, i s’ha finançat amb les aportacions de Factor Energia i Conecta2. L’estructura metàl·lica és obra de l’empresa Recam Làser, de Caldes de Montbui.
L’acte, on van assistir unes cinquanta persones, va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Feliu de Codines, Mercè Serratacó, el president de la Fira del Rellotge de Catalunya, Josep Vilanova, Roman Rousaud, director de Conecta2 i d’Emili Rousaud, director de Factor Energia; entre altres autoritats, col·laboradors i membres de la Fira del Rellotge.
Després de la inauguració es va presentar la segona part del llibre Memòria de la Fira, de l’autora santfeliuenca Judit Meya, a la sala de plens de l’Ajuntament.
El president de la Fira del Rellotge de Catalunya, Josep Vilanova, Roman Rousaud, director de Conecta2 i Emili Rousaud, director de Factor Energia, van signar al llibre d’honor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Finalment es va fer entrega d’una reproducció en miniatura de l’escultura del rellotge i un exemplar del llibre a Mercè Serratacó, Roman Rousaud i Emili Rousaud.
Igualment, durant tot el cap de setmana, la plaça Josep Umbert Ventura va acollir una petita exposició amb fotografies de totes les fires del rellotge.
Aquests actes s’han celebrat aquest cap de setmana que era la data prevista per a la realització de la 25a Fira del Rellotge, la qual s’ha posposat al 12 de setembre, amb motiu de la pandèmia de Covid-19.

Darrera actualització: 18.05.2021 | 09:19