Sant Feliu de Codines disposarà ben aviat d’una nova eina de participació ciutadana

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 13:30

Es tracta de Participa311 (abans Decidim), una plataforma web de software lliure que té l’objectiu de promoure la contribució de la ciutadania en la presa de decisions a través de processos participatius virtuals (https://participa311-santfeliudecodines.diba.cat).      

 

La ciutadania que vulgui fer-ne ús haurà de registrar-se gratuïtament a l’eina, estar empadronat al municipi i tenir més de 16 anys i, posteriorment, podrà presentar propostes i debatre-les i votar-les amb la comunitat.              
Durant el mes de novembre s’engegarà el primer procés participatiu amb aquesta nova eina. Serà un procés de consulta per escollir el nom del nou consultori local (CAP Sant Feliu, La Fonteta o Doctor de los Pinos), que, segons el Departament de Salut de Generalitat, entrarà en funcionament abans d’acabar l’any 2021.    
El proper dijous 28 d’octubre a les 19.30 hores a la Sala d’Actes de biblioteca es farà una breu presentació de la plataforma Participa311 per tal de resoldre dubtes i informar els vilatans del seu funcionament.                
La votació per escollir el nom del nou CAP es podrà fer de l’1 al 6 de novembre. Tanmateix totes les persones que no puguin o sàpiguen com registrar-se i fer la votació, el dimecres 3 de novembre de 10 a 13 hores a l’Ajuntament i el dissabte 6 de novembre de 10 a 13 hores a la plaça, es podrà fer de forma presencial amb l’ajuda del personal de l’Ajuntament.   
Prop d’un centenar de municipis de la província de Barcelona ja disposen d’aquest recurs, concedit pel Catàleg de Serveis de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 13:29