Sant Feliu de Codines recapta 1323,59 € per a La Marató de TV3 dedicada a la salut cardiovascular

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 09:00

El passat 18 de desembre es va celebrar el dia de "La Marató de TV3" dedicada a la salut cardiovascular. Va coincidir amb el cap de setmana que vam fer la Fira de Nadal, i diverses entitats van actuar per recaptar per a "La Marató".

El total ingressat per a projectes relacionats amb la salut cardiovascular va ser de 1323,59 €. Les entitats codinenques que aporten aquests diners són: el Centre Excursionista Sant Feliu de Codines amb els diners recaptats a la "Cursa del Caneló" del dia de Sant Esteve, el grup "Amics de l'Escudella" que van oferir brou el dissabte de la Fira de Nadal, la coral "La Poncella" que van fer un concert de Nadal el diumenge de La Marató, el grup de gòspel "Sents Veus", el Gimnàs Sant Jordi i el grup de Country "La Fonteta", que van fer actuacions diverses el dissabte de la fira de Nadal, Mans Unides i el grup de Birreros Codinencs, que van posar paradeta a la fira, i l'aportació del mateix Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

A tots ells moltes gràcies per la seva feina i dedicació per tal de recaptar uns diners que s'usaran en investigació de malalties que ens poden afectar a tots. MOLTES GRÀCIES!!

Darrera actualització: 09.01.2023 | 12:57