Sant Feliu de Codines rep un reconeixement pels seus 40 anys ininterromputs a la Federació de Municipis de Catalunya

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 12:45

L'alcaldessa de Sant Feliu de Codines, Mercè Serratacó, va assistir el passat dissabte 13 de novembre a l’acte de commemoració dels 40 anys de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, després de la 32a Assemblea General de l’entitat, i on va fer un reconeixement a tots els ajuntaments, entre ells el de Sant Feliu de Codines, adherits a la FMC interrompudament des dels seus inicis.

La presidenta de l’FMC i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, va donar el tret de sortida de l’acte de commemoració agraint als assistents la seva presència i presentant un vídeo commemoratiu dels 40 anys on participa el primer president de l’entitat, Joaquim Nadal, i es visualitza l'evolució de l'FMC fins a l'actualitat. Tot seguit es va fer un col·loqui amb 3 alcaldes i 1 alcaldessa que en aquests 40 anys han format part del Comitè Executiu de l’FMC en diferents presidències de l’entitat.
A continuació es va fer un reconeixement a tots aquells ajuntaments que han estat adherits a la FMC ininterrompudament des dels seus inicis i fins a l’actualitat, entre ells l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines. En total són 108 ajuntaments, tot i que en l’acte només ens van poder acompanyar 51.
L’acte de commemoració dels 40 anys de l’FMC va acabar amb la intervenció del president de la Generalitat, Pere Aragonès. En la seva intervenció, va recordar que: "Catalunya necessita una sacsejada, una transformació social, verda, feminista i democràtica que ja estem portant a terme, i que ho estem fent juntament amb el municipalisme, aprofitant tota la vostra força i energia”.

Darrera actualització: 16.11.2021 | 13:03