Sant Feliu de Codines va acollir l'acte de lliurament de premis Vallesà de l'Any 2023

Dijous, 16 de maig de 2024 a les 09:00

Enhorabona guanyadors/es: l'activista social Ramon Daví, premi Vallesà 2023; Mirada La Granja, premi Empresa Vallesana de PIMEC, i Ignasi Simon, premi Talent Jove del Consell Comarcal. La Gala de lliurament dels premis Vallesà de l'Any 2023 va ser organitzada per EL 9 NOU, el Consell Comarcal i PIMEC, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Enhorabona finalistes i guanyadors/es:

➡️ El procurador i activista social Ramon Daví, premi Vallesà 2023, escollit amb els vots dels lectors d'El 9 Nou entre 10 candidats. 
Els tres finalistes van ser Ramon Daví, de Granollers; la pagesa i activista agrària Rosa Pruna, de Llerona, i l’activista per la Síndrome CTNNB1 Marta Santiago, de Granollers.

➡️ Mirada La Granja, premi Empresa Vallesana que concedeix PIMEC.
Va tenir com a finalistes les empreses: Apen Centre Informàtic, de les Franqueses; Lola Casademunt, de Cardedeu, i Mirada Granja, de Santa Maria de Palautordera.

➡️ Ignasi Simon, premi Talent Jove del Consell Comarcal del Vallès Oriental.
El premi reconeix la tasca de joves de la comarca en diferents àmbits. Els tres finalistes que optaven a aquest guardó són Mar Ibáñez, de Vilanova; Bernat Iglesias, de Santa Eulàlia, i Ignasi Simón, de Lliçà d’Amunt.

L'acte va ser presentat per la periodista de Vallès Oriental Televisió (VOTV) i codinenca, Gemma Permanyer, i va comptar amb l’actuació musical de Mar Pujol.

L'alcalde de Sant Feliu, Pol Cabutí, va donar la benvinguda a les quasi 200 persones que van assistir a la Gala de lliurament de premis, i va donar a conèixer el municipi, les festes i esdeveniments que s'organitzen, fent un agraïment a la tasca d'El 9 Nou com a mitjà de comunicació que explica tot allò que passa als municipis de la comarca.

La gala es va poder seguir en directe a EL9NOU.CAT i veure en diferit a VOTV.

Darrera actualització: 21.05.2024 | 12:52