Setmana Europea de la Mobilitat 2022: Combina i mou-te!

Dimarts, 20 de de setembre de 2022 a les 12:30

Sant Feliu de Codines s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, del 16 al 22 de setembre, sota el lema “Combina i mou-te!".

La Setmana Europea de Mobilitat té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre l’existència de soroll i contaminació ambiental a la ciutat, majoritàriament ocasionat pel trànsit de vehicles, d’una forma pràctica i experimental per mitjà de la realització de mesuraments amb els equips corresponents. D’aquesta manera es pretén sensibilitzar la població sobre com ens pot arribar a afectar el soroll i la qualitat de l'aire i com podem contribuir a disminuir-lo.

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i les escoles del municipi, s'està treballant per tal de tenir properament un "Bus a Peu". El projecte "Bus a Peu" fomenta els desplaçaments a peu dels membres de la comunitat educativa, especialment de l’alumnat. En aquest sentit, l’Ajuntament col·labora amb les AMPA i les direccions dels centres per posar en marxa el projecte, de manera que es creïn itineraris segurs pels quals diàriament es puguin desplaçar els nois i noies de les seves llars als centres i a l’inrevés.

A més a més, abans que acabi aquest 2022 es començaran les obres per instal·lar 6 punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Sant Feliu de Codines i es disposarà d'un vehicle elèctric compartit per fer-ne ús públic i particular. 

 

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:20