S'obre la biblioteca com a refugi climàtic per situació d'alerta per calor intensa

Dilluns, 21 d'agost de 2023 a les 18:00

Demà, dimarts 22 d’agost del 2023, s'activa el PROCICAT en fase d’ALERTA per calor molt intensa i per calor nocturna intensa. L’Ajuntament habilitarà la Biblioteca Joan Petit Aguilar i la Piscina Municipal de Solanes durant tot el dia com a refugis climàtics, amb l’objectiu d’oferir protecció davant la previsió de calor intensa

El PROCICAT demana als ajuntaments que es prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat en cas que sigui necessari el seu ús i es tingui especial vigilància de les persones vulnerables. L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines posarà a disposició de tots els ciutadans i ciutadanes com a refugis climàtics els següents espais municipals:

  • Biblioteca Joan Petit Aguilar: obertura de l’equipament de 10 a 19 h, amb servei de consergeria. En queda exclòs el servei ordinari de biblioteca.
  • Piscina Municipal de Solanes: gratuïtat per a persones residents majors de 65 anys, menors de 12 i embarassades.

El Centre Cívic i el Casal Municipal de la Gent Gran estaran tancats.

És important que tingueu en compte els consells de Protecció Civil per a episodis de calor. Podeu consultar-los en aquest enllaç.

ATENCIÓ! Des de demà dimarts 22 d'agost i fins el divendres 25 d'agost, el municipi de Sant Feliu de Codines també entre en risc molt alt o extrem d'incendi i s'han aprovat mesures extraordinàries. Llegiu la notícia aquí.

Darrera actualització: 21.08.2023 | 18:34