Torna el concurs de portada del programa de Festa Major!

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 13:15

La Comissió de Festes de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines convoca el 8è Concurs de Portades del Programa de Festa Major 2023 per trobar la imatge que il·lustrarà el programa. La iniciativa pretén fomentar la creació artística dels santfeliuencs i santfeliuenques. El premi és la publicació de la imatge guanyadora en la publicitat de la Festa Major i una dotació econòmica de 250 euros que s'entregarà durant el pregó de Festa Major.

El concurs és obert a tothom i les obres es poden presentar de manera individual o col·lectiva fins al 23 de juny.
Les composicions s’hauran de lliurar a la consergeria del Centre Cívic La Fonteta (plaça Josep Umbert Rosàs, s/n), de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i dins d’un sobre tancat on s’haurà de fer constar: “Concurs de portades del programa de Festa Major 2023”. A dins del sobre s’hi ha d’incloure la portada del programa, el nom de l’autor, l’adreça i el telèfon.

El jurat qualificador (format per un membre de la Comissió de Festes, un/a regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, dos dissenyadors/es gràfics i un/a artista local) farà públic el veredicte el dimarts 27 de juny a través de la pàgina web municipal i es comunicarà personalment al guanyador/a.

Consulta les bases aquí

Darrera actualització: 11.05.2023 | 13:12