Un conte de Nadal i un Pare Noel molt especials, “estrelles” d’una reeixida Fira de Nadal

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 13:55

La casa dels desitjos amb el Pare Noel i el conte "El Tió i el seu amic Pare Noel" de les santfeliuenques Gemma Minguillón i Cristina Grau han estat el més atractiu de la Fira de Nadal de Sant Feliu de Codines del passat cap de setmana.

Durant tot el cap de setmana quasi 400 nens i nenes han passat a veure el Pare Noel, deixar les seves cartes i rebre a canvi el conte que explica la història de la casa dels desitjos de Sant Feliu de Codines, "El Tió i el seu amic Pare Noel", i entorn 4.000 persones han gaudit de la fira i  de tots els actes que l’han envoltada
Una fira amb una trentena de parades, la meitat autòctones, han ofert artesania, coques de Perafita, pa, embotit, formatges, articles de Nadal, bijuteria, complements de fusta, roba, artesania, treballs manuals, joguines, llibres, contes... a tots els seus assistents. També les actuacions solidàries de diverses entitats del poble i les parades solidàries a favor de La Marató de TV3 de dissabte a la tarda van acabar d’omplir els carrers del poble i fer gaudir a grans i petits.

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem donar les gràcies a totes les famílies que s'han passejat per la fira. Als Tècnics i Brigada de l'ajuntament per la seva feina i dedicació, a tots els voluntaris que han fet possible que tots els nens i nenes poguessin gaudir de la casa del Pare Noel, a la Gemma Minguillón i la Cristina Grau per haver fet possible el conte, al GCC  pel muntatge de la casa dels desitjos i la seva participació en la fira al carrer, a totes les entitats, particulars i grups que han possibilitat els espectacles al carrer, plaça, Centre Cívic o església, i, per últim, a tots els veïns i veïnes per la seva paciència i comprensió.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 13:59