Vine i aprèn català a Sant Feliu! Cursos presencials i en línia

Divendres, 22 de març de 2024 a les 06:00

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix cursos de català de tots els nivells (des de l’A1 fins al C1 durant el 3r trimestre del curs 2023-24) a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya. Inscripcions obertes del 2 al 4 d'abril!

Inscripcions presencialment a Sant Feliu de Codines el 2, 3 i 4 d'abril, de 16 a 19h, al Centre Cívic La Fonteta, i també en línia a inscripcions.cpnl.cat

D'abril a juny a Sant Feliu es farà el curs de català de nivell Bàsic 3, que és el tercer dels tres nivells per assolir el certificat de coneixement de català de nivell bàsic A2 que acredita que l'alumne és un usuari bàsic.

El curs es farà els dimarts i dijous, de 15 a 17h al Centre Cívic La Fonteta. Les classes començaran el dia 9 d'abril.

En el nivell bàsic 3 l'alumne entendrà i produirà globalment i en detall textos orals i converses, en varietat estàndard, sobre qualsevol tema d'interès general i comprendrà el més essencial d'informacions generals emeses pels mitjans de comunicació. L'aprenent també podrà escriure textos breus en varietat estàndard sobre l'entorn quotidià i l'entorn d'aprenentatge.

Si a Sant Feliu no es fa el curs en què us heu d’inscriure o no us va bé l’horari, us podreu inscriure a un curs en línia o en una altra població de la comarca. Els cursos són trimestrals (4 hores, 2 dies a la setmana). 

Consulta l'oferta de cursos i determina el teu nivell a www.cpnl.cat/inscripcions

Darrera actualització: 05.04.2024 | 07:37