Vols fer un curs de català de nivell Bàsic 2?

Dimarts, 12 de desembre de 2023 a les 10:00

A partir del 9 de gener, a Sant Feliu de Codines s'ofereix el nivell Bàsic 2 que t'ajudarà a comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i les expressions més usuals en situacions quotidianes. Es farà els dimarts i dijous de 15 a 17h al Centre Cívic.

Inscripcions presencials el dimarts 19 i dijous 21 de desembre, de 16 a 19h i el dimecres 20 de desembre de 9 a 13h, al Centre Cívic.

Amb el nivell Bàsic 2 l'alumne serà capaç de comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes que comportin un intercanvi d'informació directa sobre temes personals, familiars i habituals (informació personal i familiar, compres, geografia local, ocupació).

L'alumne elaborarà textos breus sobre temes d'interès general i aprendrà a mantenir converses breus sobre temes d'interès general i podrà entendre les idees principals de textos orals breus de temàtica general.

El Consorci per a la Normalització Lingüística també organitza cursos d'altres nivells. Inscripcions en línia a inscripcions.cpnl.cat, del 19 al 21 de desembre.

Si no saps el teu nivell o et alumne nou, sol·licita una prova de determinació de nivell abans de les dates d'inscripció.

Darrera actualització: 13.12.2023 | 16:08