Butlletí Febrer 2022

Després d’anys, aquest govern ha volgut recuperar el Butlletí Municipal que s’havia publicat periòdicament amb anterioritat.

Creiem que és una eina imprescindible per tal que les persones que viuen a Sant Feliu de Codines puguin estar al corrent de tot allò en què el govern ha treballat durant els últims mesos, així com del que es pretén treballar en els propers.

El projecte inicial és editar 3 butlletins cada any: a principis d’any, a la primavera i el darrer passada la Festa Major, de manera que tothom pugui fer un seguiment de les accions de govern.

En el Butlletí Municipal inclourem dades dels serveis municipals i també de tot allò que creiem que pugui ser útil i necessari posar en coneixement de la ciutadania.

Volem, en primer lloc, agrair a tota la població el bon capteniment durant aquest difícil 2020, un any realment complicat a les nostres vides, però amb l’esperança que millori als pròxims mesos.

Malgrat que es pensi que som excessivament repetitius, recordar una vegada més que és totalment necessari mantenir les mesures de prevenció i seguretat: mans, mascareta, distància i ventilació.

I, conseqüentment, volem desitjar un immillorable 2021 a tots els codinencs i codinenques, i esperem que la felicitat sigui la base de la nostra vida.

Darrera actualització: 24.02.2022 | 11:22