Parc infantil a la Zona Esportiva Solanes

Sant Feliu de Codines disposa d'una zona esportiva situada enmig de la natura, la Zona Esportiva Solanes. Aquesta instal·lació està ubicada a la urbanització Solanes entre el carrer Penya Esportiva i el carrer Muntanya, als afores del municipi en direcció Gallifa o Sant Llorenç Savall.

La Zona Esportiva Solanes és municipal i consta d'una pista poliesportiva descoberta, dues pistes de tennis, un frontó, una piscina a l'aire lliure, vestidors col·lectius, sales de reunions, una sala menjador i terrasses exteriors. També hi ha una zona d'esbarjo infantil i un bar restaurant (Ricard Ballester: 636 02 20 73). La piscina municipal està oberta a l'estiu i s'organitzen cursos de natació adreçats als nens i nenes el mes de juliol.

Tant si formes part d'un entitat o ets particular pots reservar diversos espais de la Zona Esportiva Solanes segons les teves necessitats: la sala gran menjador, la terrassa, les pistes de tennis i la de futbol sala. Cal que t'informis a l'Ajuntament i omplis la sol·licitud específica de reserva d'espais de la zona esportiva.

La pista de frontó i les de pàdel acullen els entrenaments i partits de la Lliga del Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Pilota en què participa el Club Atlètic Sant Feliu, que és qui gestiona aquesta instal·lació. Al llarg de l'any el Club Atlètic Sant Feliu organitza diversos tornejos de frontó i pàdel oberts a tothom.

Entre els carrers Penya Esportiva i Muntanya. Urbanització Solanes. Direcció Gallifa. - 8182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 08.02.2021 | 12:26

Imatges

Parc infantil a la Zona Esportiva Solanes