Frederic Sala Mauri

Junts per Sant Feliu de Codines
Regidor a l'oposició 

Sóc el Frederic Sala Mauri, però la major part de la gent em coneix com a Fede. Vaig néixer el 1994, i Sant Feliu de Codines ha sigut el poble que m’ha vist créixer. El Club de Bàsquet va formar part de la meva vida durant molts anys, i on vaig aprendre els més nobles valors de l’esport juntament amb els meus amics i companys, però també han sigut part molt important de la meva vida totes les tradicions i festes locals que des de petit, a casa, m’han ensenyat a respectar i estimar. 

Des de l’adolescència sempre he tingut interès per la política, però no va ser fins a la universitat on vaig poder formar part de la militància en el moviment estudiantil, tan perseguit els anys entre l'1 d’octubre i la sentència, i on també, d’entre altres victòries, es va aconseguir la rebaixa del 30% de les taxes universitàries i més ajudes en beques, per tal de fer la universitat més accessible a tota la societat.

A la Universitat Autònoma de Barcelona a més a més de dedicar el temps a la militància política també hi vaig estudiar filosofia, on després vaig fer-hi un màster de filosofia aplicada i on actualment en sóc doctorant al Departament de Filosofia. La filosofia és el que travessa completament la meva forma de veure i estar en el món, i el que condiciona la meva manera de fer política, entregat completament a la raó, a la veritat i la justícia, i com m’agrada recordar, sóc abans filòsof que polític.

El motiu que em va portar involucrar-me en la política local va ser la voluntat de portar els meus coneixements, valors i pensament crític al municipi, com a retorn de tot el que m’ha aportat aquest poble al llarg de la meva vida. Per altra banda, la preocupació per la igualtat, la justícia social i les ganes que les coses es puguin fer millor són el que em van fer decidir finalment formar part d’una llista electoral. Com va dir Plató fa més de 2500 anys: “El càstig de no involucrar-se en política és el de ser governat pels pitjors homes.”

És un honor poder exercir com a servidor públic en el poble i la gent que estimo. Estic a la disposició de tothom qui ho necessiti i em pot contactar a través del correu electrònic.

Adreça electrònica: salamf@santfeliudecodines.cat
Darrera actualització: 18.03.2024 | 13:21