Pol Cabutí i Borrell

Primàries Codines
Alcalde

Vaig néixer a Barcelona un 10 de juliol de 1992, soc el del mig de tres germans. Des de ben petit estuejava a Sant Feliu de Codines, fins que fa 10 anys vaig decidir que era el lloc on volia viure ja que és on he creat un vincle molt fort amb el poble i les persones. Aquí em sento a casa.

He tingut el privilegi de viure l’associacionisme com a monitor i cap d’agrupament del Makalu, membre del Grup del Correfoc, voluntari al Grup de Voluntaris Forestals, de la Penya Blaugrana, del Tennis, de l’Atlètic, del CESF, etc.

A nivell polític vaig començar a militar pel país des de l’adolescència. A Codines he estat membre de la junta de l’ANC local i he representat el Vallès Oriental al Secretariat Nacional. L’1 d’octubre vaig ser un més de tants. La victòria d’aquell dia és el motiu pel qual soc aquí. No entenc la política feta en clau de partit, m’agrada entendre-la com una forma més de servir el meu poble i el meu país. No em conformo amb el que tenim.

Professionalment m’he format com a enginyer industrial i he pogut exercir-ne a l’empresa privada. També soc director de lleure i tècnic d’esport i en aquest sector vaig emprendre un parell de projectes vinculats a Sant Feliu: l’escola de pàdel i el casal d’estiu Solanes. Paral·lelament vaig aconseguir una plaça de bomber a Caldes de Montbui i he tingut l’oportunitat de treballar fent vàries funcions dins el cos de Bombers, també com a formador. El món de la docència em va captivar i he fet de professor de matemàtiques i ciències a Secundària i Batxillerat durant 4 anys. Això m’ha portat a treballar durant el curs 2022-23 a l’Institut Manuel Carrasco i Formiguera i posar el meu granet de sorra per l’educació pública.

La meva motivació professional i política sempre ha estat posar els meus coneixements i experiència al servei de les persones.

Ara m’heu donat l’oportunitat de fer-ho com a alcalde, assumint el repte més important de la meva vida, amb plena consciència, integritat i responsabilitat.

Tinc dedicació completa i em podeu contactar per correu electrònic

Telèfon: 938 662 768
Adreça electrònica: cabutibp@santfeliudecodines.cat
Darrera actualització: 15.03.2024 | 12:55