Junts per Sant Feliu de Codines - JSFC

Junts per Sant Feliu de Codines és un partit polític d’àmbit local, creat l’any 2015 amb l’impuls de molts convilatants i convilatanes amb l’interès de contribuir a la governança del poble des de l’òptica estrictament local, englobant diferents sensibilitats polítiques, si  bé sempre amb l’interès de fusionar les millors idees i iniciatives locals per intentar arribar sempre a solucions consensuades, d’ampli interès per a la majoria de codinencs i codinenques.  

Des de la seva fundació pretén gestionar amb eficàcia els recursos locals a fi d’aconseguir el màxim possible per al poble, amb els recursos mínims imprescindibles. Un dels seus lemes més repetits sol ser que entre tots i totes tenim “el millor poble del món”.  A les eleccions municipals de 2015 va aconseguir 8 regidor/es, essent majoria absoluta, i a les eleccions municipals de 2019 va guanyar aconseguint 6 regidors/es, i es va treballar per un pacte de legislatura i fins a dia d’avui segueix ostentant l’alcaldia del municipi. 

En el seu ideari, hi és sempre present la promoció de la democràcia el més participativa possible, la llibertat de les persones, la llibertat d’expressió i la gestió dels afers públics del municipi de la forma més tranversal possible. Sense oblidar a ningú i amb especial èmfasi als qui més necessiten d’un sector públic fort, amb recursos suficients i resolutiu. Junts sempre podem anar més enllà, i això no vol dir fer seguidisme, ni desistir d’intervenir en el debat i la gestió del que és de tots i totes, sinó en arribar a acords llargament treballats entre tots, per seguidament remar plegats per assolir els objectius consensuats per tal de tenir un Sant Feliu de Codines en moviment, lluitant sempre, sense defallir, per anar més enllà, a la recerca del millor per a tothom.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 10:49