Junts per Sant Feliu de Codines - JSFC

Junts per Sant Feliu de Codines som un partit polític d’àmbit local, creat l’any 2015 per molts convilatants i convilatanes amb l’interès de contribuir a la governança del poble des de l’òptica estrictament local, englobant diferents sensibilitats polítiques, si bé sempre amb l’interès de fusionar les millors idees i iniciatives locals per intentar arribar sempre a solucions consensuades, d’ampli interès per a la majoria de codinencs i codinenques.  

Des de la nostra fundació pretenem gestionar amb eficàcia els recursos locals a fi d’aconseguir el màxim possible per al poble, amb la carga impositiva mínima imprescindible. La sintonia amb les altres administracions que operen a Catalunya a estat sempre màxima a fi d'aconseguir les  màximes inversions possibles per al nostre poble, el millor poble del món.  

Treballem per la promoció i desenvolupament de la democràcia, el més participativa possible, la llibertat d’expressió i la gestió dels afers públics del municipi de la forma més tranversal possible. 

Sense oblidar a ningú, nosaltres sempre posem especial èmfasi en els qui més necessiten d’un sector públic fort, que l'administració funcioni, tingui recursos suficients, disponibles i amb caràcter resolutiu. Junts per Sant Feliu de Codines no desistim mai d’intervenir en el debat i la gestió del que és de tots i totes. Creiem que el millor és remar tots plegats en la mateixa direcció per assolir els objectius en un Sant Feliu de Codines en moviment, lluitant sempre per la millora dels serveis i la cultura cívica, sense defallir, per anar sempre més enllà, a la recerca del millor per a tothom.

Darrera actualització: 23.02.2024 | 11:50