Partit Socialista de Catalunya - Candidatura de Progrés - PSC-CP

"L’Agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Sant Feliu de Codines, des de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, té un representant i portaveu a l’Ajuntament. Actualment és la Laia Jordana Luna.

Vam iniciar aquesta legislatura a l’oposició fins el juny de 2020 quan mitjançant un pacte amb el grup municipal de Junts vam conformar un govern de majoria.

El nostre grup municipal té un conjunt de projectes i propostes per aconseguir fer de Sant Feliu de Codines un millor poble. Volem millorar Sant Feliu a nivell urbanístic, de via publica, mobilitat i intentar posar les bases als grans projectes del futur. I d’altra banda des de la vessant de promoció econòmica, comerç, industria, turisme i entorn hem de posar els fonaments per fer de Sant Feliu un municipi més proper.

Però no ens hem d’oblidar de la situació actual al nostre país, des de l’òptica socialista creiem que les polítiques socials han de ser un dels punts forts a prioritzar per a poder superar l’actual situació de pandèmia, per donar solucions als problemes econòmics de les famílies i ciutadans que estan patint de primera mà les conseqüències de la crisi econòmica i social.

Pels socialistes hi ha dos finalitats bàsiques que s’han d’acomplir per a construir una societat més lliure, justa, plural i igualitària. Els governs han de garantir per sobre de tot la igualtat d’oportunitats de tots els ciutadans. Això, només es pot garantir amb unes propostes polítiques que apostin per la justícia social i que donin prioritat a una educació i sanitat públiques de qualitat.

Aquesta és la proposta de progrés dels socialistes codinencs. Un projecte il·lusionant que vol arribar al màxim de persones per fer-lo possible i seguir treballant, com sempre, per fer de Sant Feliu de Codines un poble de tots i totes, Sant Feliu som tots!"

Darrera actualització: 06.04.2021 | 11:39