Primàries Codines - PC

"El grup municipal Primàries Codines neix d'un projecte col·lectiu de persones molt diverses que ens vam agrupar amb dos objectius: aconseguir una conjunció de forces a favor de la República Catalana per a canalitzar la voluntat popular de l'1 d'octubre i engegar un procés de regeneració democràtica des dels municipis amb la participació ciutadana com a pilar irrenunciable.

Ens vam presentar a les eleccions municipals de 2019 com una agrupació d'electors independent (no un partit polític) amb una llista de 20 candidats decidida de baix a dalt per 532 votants en unes primàries obertes. Vam forjar el programa electoral amb un procés participatiu inèdit de 24 taules rodones que va aplegar a centenars de persones al voltant d'una idea: Sí al canvi!

Sant Feliu de Codines necessita un canvi integral: recuperar l'autoestima, projectar un model de futur, planificar-se urbanísticament, obrir-se al seu entorn, comprometre's amb el medi ambient, abanderar les lluites socials i esdevenir un exemple de transparència i bon govern.

Volem un Ajuntament compromès amb els valors republicans: comunitat, l'interès comú per sobre de l'individual, realisme, laïcitat i democràcia plena. Lluitem per un poble republicà, independentista, ecologista, feminista i antiracista!

Tenim clar que som el que comuniquen: pots conèixer més del projecte a la nostra pàgina web. T'hi pots sumar escrivint-nos quan vulguis, la diversitat ens enriqueix. T'esperem!"

Darrera actualització: 06.04.2021 | 11:42