Autoocupació Incorpora

Dilluns, 1 de gener de 2018 a les 00:00

Dins el programa Incorpora de l'Obra Social "la Caixa" que facilita la integració laboral a persones en risc d'exclusió social, Autoocupació ajuda a persones a crear i consolidar les seves empreses. 

Si ets una persona emprenedor que vol constituir la seva pròpia empresa, des del Punt d'Autoocupació Incorpora t'acompanyen i t'assessoren. És un servei gratuït personalitzat per a cada projecte.

Com t'ajuden?

  • Assessorament en la definició del teu projecte: realitzen amb tu el teu pla d'empresa per garantir la viabilitat i el creixement del teu negoci mitjançant un equip de consultors i consultores especialitzat.
  • Ajuda per trobar finançament adequat: t'assessoren en els requeriments de finançament i en l'inici de la teva activitat empresarial. Analitzen amb tu quines són les possibles vies de finançament més adequades, com ara els microcrèdits socials.
  • Seguiment personalitzat: per tal d'afavorir i consolidar el teu propi negoci, t'ofereixen acompanyament, tutorització i suport durant tot el teu procés d'autoocupació.

Com funciona?

T'ajuden a inserir-te laboralment preparant-te per emprendre un negoci a través del següent recorregut:

  1. Acollida. Assessoren als futurs emprenedors a través del seu servei d'autoocupació.
  2. Preparació. T'ajuden a definir el pla de la nova empresa i et posen en contacte amb agents que donin suport a emprenedors.
  3. Microcrèdits de MicroBank. T'ofereixen la possibilitat de finançar el projecte amb condicions especial a través de microcrèdits.
  4. Constitució. Et proporcionen un acompanyament personalitzat a l'hora de formalitzar el pla d'empresa.
  5. Consolidació. Quan hagis creat l'empresa, et continuaran donant suport a través de l'assessorament.

Més informació a incorpora.org, a autoocupacio.org i a l'Escola Pia de Granollers.

Darrera actualització: 30.03.2021 | 12:06