Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:30/03/2020

Portada > L'Ajuntament > Govern municipal > Pere Pladevall Vallcorba

Pere Pladevall Vallcorba

Alcalde amb les atribucions de Coordinació del Govern Municipal, Organització Interna, Atenció Ciutadana, Governació i Seguretat Ciutadana, Hisenda, Personal, Serveis Municipals, Via pública, Obres Públiques, Urbanisme i Disciplina Urbanística, Llicències d'obres majors i menors, Activitats Regulades, Infància, adolescènica i joventut. 

Vaig néixer a Barcelona l’any 1964 i visc a Sant Feliu de Codines. Del 1980 al 1987 estava afiliat al PSUC. Posteriorment em vaig afiliar al PSC, partit que he militat fins el 2014. Ara encapçalo el Grup polític Junts per Sant Feliu de Codines.

He estat sempre vinculat a activitats sociocuturals del poble com ara el Correfoc, La Pinya, el grup de teatre Codinenc, Rock&Roll Cívic, El Caixó, La Passió, Blaugrana Scena, Voluntaris codinencs, Sense Estovalles, entre d’altres col·laboracions.

L’any 2001 vaig ser nomenat 1r secretari del PSC de Sant Feliu de Codines i el 2002 conseller de Federació. L’any 2003 vaig entrar com a regidor de l’Ajuntament.

Alcalde de Sant Feliu de Codines del 2007 fins a dia d'avui, aquesta legislatura amb Junts per Sant Feliu de Codines. El repte és dotar el poble de tots aquells serveis imprescindibles per assegurar una vida plena a tots els santfeliuencs.

Contacte

  • Nom: Pere Pladevall Vallcorba
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/07/2019 a les 10:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional