Associació Artística-Cultural la Poncella

Associació artística i cultural al voltant del cant i la música.

L’associació cultural La Poncella va ser fundada el 24 de maig de 1899 sota la influència de la visita que l’Orfeó Català va fer a Sant Feliu de Codines. Uns quants joves que es reunien en una taverna de la Quintana van tenir la idea de fundar una societat coral formada per gent dedicada a les feines del camp. Sense cap tipus de preparació es varen posar a cantar cançons populars.

L’objectiu de l’entitat és continuar cantant i actuant a diferents actes i celebracions dins i fora del poble i acollir a tothom que vulgui cantar.

  • Activitats

 Participen ala Diada de la Poesia, la Pasqua de Resurrecció, el Dia Mundial de la Dansa i a diferents trobades de Corals.

Celebren la Festa del Patró de Sant Feliu i actuen a la setmana cultural de la Gent Grani protagonitzen el Concert de Nadal.

També fan intercanvi de nadales amb altres corals i trobades de corals i concerts al Centre Cívic, així com també a la residència Santa Susana de Caldes.

Col·laboren amb Mans Unides i amb altres activitats que es realitzen al llarg de l’any.

 

Centre Social Maria Roca-Umbert - Ctra. Sant Llorenç Savall, 6. l. 3a - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: President: Pere Pladevall Vallcorba - Vicepresidenta: Maria Lozano Munné - Secretària: Maria Rosa Alarcón Tache - Tresorer: Santi Vélez Costa 
Adreça electrònica: maria.lozanomunne@gmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.11.2022 | 13:35

Imatges