Associació Grup de Sevillanes

Associació de ball de sevillanes que organitza i col·labora amb activitats culturals del poble.

L’associació de sevillanes es va crear l’any 2003. 

Tenim la mateixa il·lusió i intenció de seguir contribuint amb les activitats del poble, i col·laborar amb altres festes i festivals organitzats per altres associacions com és el cas de l’Associació de veïns del Racó del Bosc, el festival de dansa, la Festa Major i per Nadal a la “Marató”, i organitzar-ne de noves com per exemple “La festa flamenca”, que aquest estiu ja s’ha celebrat per primera vegada. Volem organitzar també una caminada (tipus festa del Rocío) que aniria des de Sant Feliu fins al Racó del Bosc, a trobar-se amb la verge, i per descomptat segur fent la nostra “Feria de Abril”.

Dins d’aquesta associació s’ha format un quadre de ball anomenat “Sevillanas de colores” que amb tota la il·lusió i ganes volen difondre les sevillanes i el ball espanyol.

A part de les festes que organitza l’associació durant tot l’any, també s’imparteixen classes de sevillanes i ball espanyol per a totes les edats al Centre Cívic La Fonteta, els dilluns i dijous a la tarda.

Volem animar a totes les persones amb les nostres inquietuds que vulguin formar part de la nostra associació i que tinguin ganes de passar-ho bé, que ens vinguin a veure o es posin en contacte amb l’associació. Sereu benvinguts.

Facebook: sevillanasdecolores

Centre Cívic La Fonteta - Pl. Josep Umbert Rosàs, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Francisco i Núria
Telèfon: 678 903 060
Telèfon: 605 047 883
Adreça electrònica: fbermudez2@gmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 05.01.2021 | 15:23