Associació Vincles, Espai de Criança i Família

Associació de suport per a pares i mares en el procés de l'embaràs i en la criança dels seus infants fundada l'any 2012.

  • Objectius:

- Proporcionar informació i suport en la criança dels infants en les diferents etapes de la vida, per tal que sigui una experiència agradable sensibilitzar en valors respecte l'embaràs, part, puerperi i criança.

- Reconèixer i protegir el dret de les mares i les seves famílies a ser informades i escollir l'opció de part, alletament, criança, educació i escolarització de formar responsable i lliure.

- Promoure espais per a la informació i formació de famílies sobre diferents eines d'acompanyament a la criança de forma conscient i respectuosa.

- Elaborar i donar suport a projectes encaminats a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les dones i els homes, així com la coparticipació en la criança dels fills, sense que les dones hagin de renunciar al seu dret a alletar, si desitgen exercir-lo.

- Proporcionar informació i suport a les dones que desitgin gaudir d'una lactància materna exitosa i defensar aquest dret davant la societat.

- Realitzar intercanvis de coneixements amb altres associacions, organismes, entitats i professionals, les finalitats dels quals siguin similars a les d'aquesta associació.

  • Activitats:

- Trobades periòdiques obertes a totes les famílies i interessats de la zona, que es poden dividir en: rotllanes per posar en comú dubtes, experiències, etc, serrades de professionals, entitats, experts, i tallers per a realitzar en família.

- A més de qualsevol altre activitat que es consideri que pot ajudar a portar a terme els fins de l'associació.: participació en fires o events, activitats extraordinàries en motiu de diades especials, etc.

Centre Cívic La Fonteta - Pl. Josep Umbert Rosàs, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 938 662 755
Adreça electrònica: vinclessfc@gmail.com
Adreça electrònica: vincles@hotmail.es
Lloc web: www.facebook.com/assoc.vincles
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.09.2022 | 10:55