Club Patinatge Artístic Sant Feliu de Codines

Club que té l’objectiu de transmetre a nens i nenes els beneficis de practicar el patinatge artístic, que combina l’esforç físic amb una bona dosi d’expressió corporal.

El patinatge artístic és un esport individual, que requereix molta concentració i disciplina.

Es pot començar a patinar des de zero perquè ofereixen escola de patinatge, és a dir, tenen un grup de patinatge lúdic que es manté en aquest nivell fins que s'adquireix l’equilibri necessari per passar a etapes superiors. En aquest grup ara hi ha 16 nens i nenes.

Un cop superada l’etapa lúdica, un patinador/a entra a formar part de l'etapa d'Iniciació. Dins d’aquesta etapa hi ha quatre parts: Iniciació C, B, A i Certificat. Per anar passant d’una a l’altra el patinador/a ha de superar unes proves amb jurat que proposa la Federació de Patinatge. Dins d’aquest grup d'Iniciació ara hi ha 15 nenes.

Finalment, un cop superada la prova del Certificat, un patinador està preparat per anar a competir. Cada patinador/a debuta en la Categoria que li correspon en funció de l’edat que té quan ha superat totes les proves anteriors.

  • Activitats

Un o dos festivals durant l’any, participació en els Campionats Territorials del grup d'Iniciació, participació també del grup d'Iniciació en diferent trofeus que organitzen altres entitats, participació dels patinadors de Categories als Campionats provincials, regionals i estatals, participació del grup de Categories en Trofeus nacionals i internacionals i finalment participació a diferents Campus de Patinatge que organitzen la Federació i altres entitats.

Pavelló Francesc Cassart - Ronda dels Esports, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Maite
Adreça electrònica: patinatgeartisticsfc@gmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 03.08.2022 | 11:15