Pistes de tennis

Les pistes de tennis configuren una part del conglomerat de la zona esportiva de Sant Feliu de Codines, que estan ubicades a l’avinguda de les Escoles, al costat del Camp municipal d’esports.

A més de les tres pistes de tennis i una de pàdel, l’equipament compta també amb dues pistes de petanca, una taula de tennis taula, dos vestidors, el local social i el bar del Club de tennis Sant Feliu.

Una de les activitats més destacades del Club de Tennis Sant Feliu, amb un centenar de socis, és l’organització de l’Escola de Tennis, que compta amb tres nivells: mini-tennis, iniciació i perfeccionament.

L’entitat participa al Campionat de Catalunya per comarques en diverses categories i s’encarrega també de l’organització del campionat social –individual masculí, femení, dobles masculí i femení, dobles mixtes, 12 hores de tennis i el campionat de tripletes. A més, cada any organitza el torneig obert Open de Tennis de Festa Major “Memorial Francesc Cassart”.

El club, que disposa de pistes de petanca, també s’encarrega de les 12 hores de petanca i l’Open de Festa Major d’aquest esport.

Avinguda de les Escoles, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 938 662 632
Adreça electrònica: info@ctennissantfeliu.cat
Adreça electrònica: ctennissantfeliu@gmail.com
Lloc web: www.ctennissantfeliu.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.02.2021 | 16:46