900 900 120 — Línia d'atenció contra la violència masclista

El servei d'atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia. 

S'hi pot accedir per telèfon i correu electrònic (900900120@gencat.cat) i atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones

  • Informació a dones que viuen situacions de violència.
  • Informació sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d'assistència a la violència contra les dones.
  • Assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.

La línia 900 900 120 també actua en els casos d'activació del Servei d'intervenció en crisis greus en l'àmbit de la violència masclista (24h/365 dies), procedent de qualsevol Ajuntament i Consell Comarcal, amb el previ consentiment de la dona agredida o del seu entorn familiar. Disposa de professionals, advocades i psicòlogues que poden contactar amb serveis d'emergència, si és necessari.

Les persones que accedeixin al servei poden expressar-se en 124 llengües, entre les quals hi ha el català, el castellà, l'anglès, el francès, l'alemany, l'italià, el rus, l'àrab, el romanès, el croat i el xinès.

Més informació a gencat.cat.


Si et trobes sota una situació de violència masclista i deixar constància que has consultat aquesta informació et podria posar en perill, recorda:

- Esborra l'historial de navegació per no deixar rastre després d'informar-te.

- Utilitza el mode d'incògnit o privat de navegació si no vols que el teu navegador guardi registre dels llocs web que visites i del contingut de descàrregues.

- Quan obris un PDF, clica obrir, no cliquis guardar guardar com.

Telèfon: 900 900 120
Adreça electrònica: 900900120@gencat.cat
Darrera actualització: 23.03.2021 | 08:23