900 900 540 — Línia Verda. Servei d'orientació sobre drogodependències

Línia Verda és un servei d'informació, orientació i acollida on es pot adreçar qualsevol persona que vulgui fer una consulta relacionada amb les drogues i les addiccions. És confidencial, gratuït i de qualitat, els 365 dies de l'any, les 24 hores.

Si t'angoixa el consum d'un familiar, de la teva parella o d'una amistat; si sents que no pots fer-hi res o no saps com parlar-li d'aquest tema; si el consum d'alguna persona propera o el vostre està deteriorant la vostra relació, o tens preguntes sobre com actua alguna substància, els riscos que té o altres aspectes, o bé necessites informació sobre els recursos de la xarxa assistencial... Línia Verda pot atendre les teves preocupacions i els teus dubtes.

Serveis:

  • Resposta a qualsevol dubte o necessitat relacionada amb les drogues i amb les problemàtiques associades.
  • Atenció especialitzada a consumidors o persones de l'entorn que detectin el consum de substàncies generadores d'una drogodependència.
  • Orientació, assessorament i derivació a recursos especialitzats de tractament de la Xarxa d'Atenció a les Drogodependències i d'altres existents.
  • Informació sobre aspectes relacionats amb les drogues i les drogodependències: informació sobre drogues, consum i efectes.
  • Resposta a professionals de diferents àmbits interessats en qualsevol aspecte referent a les drogodependències.

També ofereixen l'opció de posar-se en contacte via xat online o d'enviar un formulari online amb resposta en 24 hores.

Més informació a Línia Verda, a gencat.cat i al Canal Drogues de la Generalitat.

Telèfon: 900 900 540
Darrera actualització: 23.03.2021 | 08:48