GestioEmocional.cat

GestioEmocional.cat és una aplicació web que té l'objectiu de donar eines per l'avaluació i la millora de la salut emocional i accés a recursos professionals. Està dirigida a totes les edats, fins i tot a menors de 16 anys. És un projecte de la Generalitat de Catalunya nascut durant la crisis sanitària de la COVID-19.

Permet:

  • Fer un control i seguiment del teu estat emocional i dels teus símptomes a través d'un test.
  • Accedir a recursos i eines per a la millora de la teva salut emocional.
  • Rebre suport emocional per part d'un professional de la salut mental.
  • Rebre indicacions i consells sobre el que cal fer en cada situació.

Aquesta WebApp ofereix recomanacions, que en cap cas s'han d'utilitzar per realitzar diagnòstics, tractaments mèdics o qualsevol actuació mèdica per part de professionals sanitaris. El contingut de la WebApp no substitueix l'atenció personalitzada dels professionals de la salut, vol ser només una eina de suport de fàcil accés a tothom.

L'usuari ha de declarar que té més de 16 anys o disposa de l'autorització dels seus pares i/o representants legals i que accedeix voluntàriament a l'aplicatiu, atorgant el seu consentiment, acceptant i coneixent l'avís legal i la política de privacitat de l'aplicació.

Aquesta aplicació és propietat del Sistema de Salut de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. Està desenvolupada amb la col·laboració del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari del Vall d'Hebron, que ha aportat el seu coneixement i experiència, i també gràcies a la generositat del US Department of Veterans Affaris (VA), que ha permès que aquest aplicatiu s'inspirés en la experiència i continguts de la seva App "PTSD Coach" donant totes les facilitats.

Més informació a gencat.cat.

Darrera actualització: 23.03.2021 | 08:53