Agència Jou - AXA Assegurances

Agència d'assegurances AXA. Assessors i gestors d'assegurances per empreses i particulars.

L'Agència Jou neix l'any 1918, degut a la necessitat de la gent de comptar amb serveis i productes que cobrissin i donessin solucions a les contingències que es poguessin trobar al llarg de la seva vida (assegurances de vida i accidents).

Actualment, després de més de 100 anys, segueixen amb la mateixa filosofia. Assessoren i ofereixen als seus clients solucions asseguradores que donin resposta a les seves necessitats, presents i futures. Ara ho fan comptant amb la confiança i serveis d'una companyia de primer nivell mundial com és AXA.

Un servei dirigit a satisfer les necessitats dels seus clients, gestionat per experts en assegurances personals i empresa. Tracten a cada un dels seus clients individualment, el que els permet analitzar el risc prèviament a la contractació de l'assegurança per poder oferir diferents solucions personalitzades i explicar clarament les cobertures i serveis.

Donen un servei de revisió de les assegurances, adaptant-les a l'evolució del client, així com amb les del mercat assegurador, i de les necessitats que van sorgint a la nostra societat.

En cas de sinistres, disposen d'un servei de seguiment personalitzat que garanteix informació a detall de l'evolució, així com un canal directe amb la companyia AXA.

C/ Vic, 7 baixos - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 938 660 222
Telèfon: 610 563 746
Adreça electrònica: info@jouinsurance.com
Lloc web: www.agenciajou.oficinaaxa.es
Horari:  
De dilluns a dijous de 9.30 a 14h i de 16 a 19h. Divendres de 9.30 a 14h. Caps de setmana tancat.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.01.2021 | 12:11