Restaurant La Baronia

Finca privada que ofereix el lloguer del seu espai per a esdeveniments.

Es lloguen els seus salons interiors i el marc natural que la rodaja en exclusivitat per a la celebració d'esdeveniments i actives privats o corporatius, o com a escenari de rodatges d'espots i pel·lícules.

Rodejada de boscos i en plena naturalesa, La Baronia s'eleva sobre el poble de Sant Feliu gaudint d'unes excel·lents vistes sobre la comarca del Vallès Oriental.

Documentada ja al segle XVI, l'antiga masia de Can Bosch va ser reconvertida a principis del segle XX en una supèrbia mansió modernista, obra de l'arquitecte Joan Rubió i Bellver, deixeble de Gaudí.

Els interiors del castell van ser decorats amb mobles d'època i obres d'art, com ara antigues talles romàniques i barroques i pintures de diferents èpoques que encara avui adornen els salons i menjadors de la Baronia.

La bellesa del seu jardí i dels detalls arquitectònics modernistes de la casa, units a la seva gran capacitat interior, fan de la Baronia un perfecte escenari tant per a casaments, esdeveniments d'empresa i grans celebracions, oferint un marc incomparable d'exclusivitat i elegància.

Carretera c-59 km 23,800 - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 630 318 074
Adreça electrònica: susana@labaronia.net
Adreça electrònica: restaurant@labaronia.net
Lloc web: www.labaronia.net
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.12.2023 | 09:47