AFA Escola FEDAC Sant Feliu de Codines

L’AMPA de l'escola FEDAC de Sant Feliu de Codines és l’associació de mares i pares de l’escola i ve representada per una Junta que es renova periòdicament.

L’AMPA es finança a través de la quota anual de renovació de soci més 8 quotes mensuals. Altres fonts de finançament són: la venda de loteria de Nadal, i els diners que es recullen en festes i activitats organitzades a l’escola, com el servei de bar de la festa de fi de curs.

L’escola Immaculat Cor de Maria és concertada i no rep les ajudes per infraestructures que reben les escoles públiques; una de les tasques de la Junta de l’AMPA és gestionar aquests diners que es recullen i que proporcionen els socis, per reinvertir-los en la millora d’equipaments, serveis i infraestructures. 

Es tracta de col·laborar estretament amb la Direcció i el Professorat de l’escola en diferents projectes que repercutiran en benefici de tots els alumnes, és a dir, els nostres fills. Es considera una bona manera d’ajudar en la difícil tasca d’educar, i a més s’assabenten de com funciona l’escola per dins, com està gestionada, i com s’organitzen les diferents activitats al llarg del curs; formar part de la Junta de l’AMPA et permet viure de ben a prop els fets més significatius del dia a dia de l’escola.

Els membres de l’AMPA col·laboren en l’organització de diferents actes que organitza l’escola.

A final de curs es fa un gran festival, i la Junta organitza i fa el sopar per a tothom. L’AMPA també organitza el Casal de Setmana Santa i el Casal d’Estiu, així com també diferents activitats extraescolars (anglès, escacs, multiesport, mecanografia, cant coral...). També editem un butlletí per a les famílies.

C/ Anselm Clavé, 1 - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 938 662 755
Adreça electrònica: afafedacsantfeliu@gmail.com
Lloc web: www.fedac.cat/santfeliu.php/s/ampa/113
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.09.2022 | 10:53