Agrupament Escolta Makalu

L'Agrupament Escolta Makalu és un punt de trobada pels infants de Sant Feliu on duen a terme activitats de lleure durant el cap de setmana.

La intenció d’aquesta entitat és educar en el lleure a tots els infants i joves, des dels 6 fins als 18 anys. L'agrupament és un espai de llibertat, d'expressió i d'iniciatives on l'escoltisme es viu quotidianament dins el projecte d'Escoltes Catalans. Està format per un equip de caps els quals estan titulats amb el curs de monitor de lleure i participen regularment a Trobades de Formació.

Cada dissabte es troben al local del CESF i fan diverses activitats. També realitzem campaments d’estiu, primavera i diferents sortides arreu de Catalunya. Els nens i joves del cau estan dividits en un total de 5 branques: Follets (de 6 a 8 anys), Llops (de 9 a 11), Raiers (de 12 a 14), Pioners (14 a 17) i Clan (17-18). En el nostre cas només tenim obertes les branques de Follets, Llops, Raiers i Pioners, però tenim ganes de tenir-les totes obertes per ser un cau més dinàmic i participatiu. 

  • Activitats

- Campaments de Primavera i d'estiu.

- TREC, PIOSFERA, MOGOLLOPS, FOLLETADA, trobades generals de tots els Agrupaments d'Escoltes barrejades per les diferents branques.

- Festa d’estiu a Sant Feliu de Codines, organitzada per Makalu i CESF, mes de juliol.

- Calçotada popular (març). 

- Participem amb el CESF a la Marxa Infantil de Regularitat (MIR).

C/ Estricadors, 7 - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona (Espanya)
Nom de contacte: Aina Pineda
Telèfon: 938 661 578
Adreça electrònica: aemakalu@gmail.com
Lloc web: aemakalu.wixsite.com/santfeliudecodines
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 08.02.2021 | 11:20