Associació Amics del Museu de Sant Feliu de Codines

L’associació Amics del Museu vetlla pel manteniment i la divulgació del Museu Municipal de Can Xifreda i promou activitats.

Aquest museu neix amb les activitats de recerca, classificació i restauració de materials arqueològics que va començar el santfeliuenc Martí Garriga sobre els anys 50. Als 60 i 70, diversos joves de Sant Feliu es van afegir a la colla d’afeccionats que van denominar-se Colla Talp. L’any 1970 es va fer el primer Museu en una de les dependències de l’Hospital. D’allà va passar a un local de pas de l’antiga rectoria i a la Festa Major del 1992 va quedar instal·lat definitivament a la casa de Can Xifreda.

La funció bàsica de l’associació és recollir les dades i materials de la història de Sant Feliu i realitzar diferents estudis i publicacions divulgatives del Museu.

El Museu Municipal Can Xifreda està situat a la torre modernista de Can Xifreda. S’hi accedeix a peu pel Parc Xifreda des del Carrer Agustí Santacruz o pel carrer Castanyers, carrer empedrat que porta al parc.

Parc Can Xifreda - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Presidenta: Pilar Garcia Llovera - Vicepresident: Francesc Garriga Cassart - Secretari: Lluís Auroux Poblador - Tresorer: Jaume Vallcorba i Segalés
Telèfon: 689 694 503
Adreça electrònica: info@xifreda.org
Lloc web: www.xifreda.org
Horari:  
El museu obre sense cita prèvia cada primer diumenge de mes de 12:00 a 14:00h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.03.2022 | 09:39