Club Bàsquet Sant Feliu

Entitat esportiva que va néixer amb la finalitat de poder oferir a tots els nens i nenes la possibilitat de practicar el bàsquet i poder així ampliar el ventall d’esports de la nostra localitat.

Amb una trajectòria de 75 anys, pretenen fomentar l’esport, la convivència d’equip, el respecte, la implicació dels pares i donar el màxim de facilitats perquè tots els nens puguin practicar esport.

Ofereixen l'escola del bàsquet amb el suport de les Escoles Jaume Balmes i Immaculat Cor-FEDAC com a extraescolars, perquè els nens i nenes descobreixin aquest esport amb entrenaments molt divertits i amb la realització de partits distribuïts durant la temporada.

Activitats:
El Club, que es desenvolupa al Pavelló Lluís Vallcorba, té els equips inscrits a la Federació Catalana de Basquetbol, en els Campionats de Promoció de Barcelona, que divideix la temporada en dues fases. Mantenen equips entre les categories mini i cadet mixtes, masculins i femenins.

També disposa d'equips Júnior i Sènior.

Aquest club organitza el “Bàsquet 3 x 3”, que compta ja amb 25 temporades i que, originàriament, es feia al carrer. Des d’un temps ençà es realitza al pavelló poliesportiu el primer dissabte del mes de juliol amb un gran nombre d’equips participants de totes les edats, amb una mitja de 40 equips i més de 100 participants.

Seccions:
Des de l'any 2020 han iniciat l'activitat de voleibol, aconseguint el primer any un equip femení d'edats compreses entre 12 i 15 anys. El Club no deixa d'apostar per l'ampliació de l'oferta esportiva en el poble.

Centre Cívic La Fonteta – Pl. Josep Umbert Rosàs, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Antoni Luque
Telèfon: 651 663 556
Adreça electrònica: cbsfc1946@gmail.com
Adreça electrònica: coordinaciocbsantfeliu@gmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.03.2021 | 10:16