Club Futbol Sant Feliu

Entitat que dóna educació esportiva als nens i joves del municipi a través de la disciplina del futbol.

Va ser fundat l’any 1923. L’afecció pel futbol era tan gran que el 1914 ja es va inaugurar el que fou el primer camp de futbol de Sant Feliu a l’Hostal de la Rossa, al camí del Castell de Montbui. Només es va utilitzar durant tres anys degut a la distància que hi havia des del centre del poble.

L’any 1917 un grup de afeccionats van construir el segon camp en els terrenys del Forn de la Madrona i, més endavant, el president de l’Ateneu Feliuà va adquirir en propietat els terrenys de Can Cendra, al camí dels Saulons, transformant-los en un camp de futbol. La vida d’aquest espai, però, va ser curta, uns 5 anys, fins que es va habilitar el camp de futbol de La Sagrera, que va estar en funcionament fins el 1968, any en què es va aconseguir l’actual Camp Municipal de futbol amb mides reglamentàries.

Ara aquest espai disposa de local social, 4 casetes de vestidors i 2 per àrbitres i un bar.

Els jugadors participen a la competició futbolística a totes les categories, inclòs femení i 2 sèniors, un a segona divisió catalana i un a quarta.

A banda de les activitats esportives, cada any es posen al capdavant del bar de Festa Major i participen a la tradicional festa del Caga tió a la plaça del poble.

Av. Escoles, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Ángel López
Telèfon: 938 662 077
Telèfon: 673 051 439
Adreça electrònica: club@cfsantfeliu.cat
Adreça electrònica: angel@molprot.es
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 03.08.2022 | 11:13